Aluminium jaloezieën voor in je nieuwe woning

Jaloezieen zijn te koop van verschillende soorten materiaal. Aluminium is daar één van. Luxaflex is een ideale oplossing als je veel variatie in de lichtinval in je huis wilt hebben. Ook functioneren ze goed om de zon in de zomer te weren. Doordat de zon wordt geweerd, blijft het lekkAluminium jaloezieen van mijnblindser koel in je huis In de winter kunnen ze je huis extra isoleren. Door de isolatie blijft de temperatuur in je huis lekker warm.

Aluminium jaloezieen hebben stijl en zijn functioneel, doordat ze de zon op een perfecte manier weren en je huis sfeervol maken. De uitstraling is luxe en ze geven een een strakke look aan je huis. Zeer goed doseren ze altijd het licht dat wordt doorgelaten. Ook zijn ze prima geschikt voor het creëren van privacy. Als je de aluminium jaloezieën op maat bestelt, heb je de keuze uit verschillende kleuren en afmetingen lamellen.

Aluminium jaloezie wit sfeerDe nieuwste trend is jaloezieën met een breedte van van 70 en 90 mm. Aluminium jaloezieen kun je kopen met een ladderband van 38 mm.

Aluminium jaloezieen hebben een aantal voordelen. Zo zijn ze veerkrachtig en gemakkelijk schoon te maken. Daarnaast kun je de montagesteun bijna niet zien.

De jaloezie kun je aan de binnenkant of op het kozijn ophangen. Naast de standaardmaten kun je aluminium jaloezieën op maat laten maken.

Omdat er veel keuze is in de kleuren van aluminium jaloezieën, is het verstandig een een aantal gratis kleurstalen te bestellen.

Het monteren van de jaloezieën is eenvoudig. Het is aan te raden de montagehandleiding hiervoor te gebruiken.

Het is mogelijk de aluminium jaloezieën te kopen met een ladderband. Dit zorgt voor een extra accent.

Als je de aluminium niet met de hand wilt bedienen, kun je ook kiezen voor een elektrische bediening. Deze bediening kan bestaan uit een schakelaar aan de wand of een afstandsbediening.