Rolgordijnen inspiratie

***Update 2018***

 

Het volgende blog is er voor bedoeld om u te inspireren voor het kopen van nieuwe rolgordijnen. U leest hier over de trends van 2018 en vindt sfeervolle foto’s uit onze eigen collectie.

Eenvoud rolgordijnen

Dé trend op het gebied van rolgordijnen: eenvoud

U kent vast nog wel die drukke prints en motieven op de rolgordijnen. Die tierelantijntjes die altijd op de rolgordijnen zaten. Dit is precies het tegenovergestelde van de trend die op dit moment heerst. Drukke prints en motieven worden door mensen vooral gezien als ouderwets en worden dus ook niet meer zo goed verkocht. Eenvoud is en blijft nog wel even de heersende trend op het gebied van rolgordijnen. Maar eenvoud hoeft niet saai te zijn

Rolgordijnen kleuren

Rolgordijnen paars 

Kleuren

Dé kleur voor 2018 is een oranjeachtige kopertint. Voorbeelden zijn natuurlijke aarde tonen, kleitonen en tonen van menselijke huid. Het oranjeachtige koperen kleur ademt warmte in uw interieur. Deze kleur kunt u bij Joe Benelli terugvinden bij rolgordijnen op maat onder de kleurcode B623.

Rolgordijnen rood

Bekijk op de video hieronder meer informatie over de kleur van 2015. 

Het gebruik van eenvoudige tinten en natuurlijk materiaal is de gouden combinatie voor rolgordijnen. Kamers voor jongens krijgen tegenwoordig rolgordijnen met stoere bos- en watertinten. Tevens zijn er veel mensen die het spannender maken met zilverkleurige en metallic rolgordijnen. Ook het combineren van diverse witsoorten is populair op dit moment.

 

Als u nog meer inspiratie wilt voor de kleur van uw rolgordijn kunt u gratis en vrijblijvend kleurstalen aanvragen bij MijnRaamdecoratie.nl. U kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom om inspiratie op te doen voor de kleur van uw rolgordijn.

Showroom rolgordijnen 

De populaire verduisterende rolgordijn

Rolgordijnen zijn in drie verschillende soorten beschikbaar:

  • TransparantTransparante rolgordijnen

 

 

  • LichtdoorlatendLichtdoorlatende rolgordijnen

 

 

 

 

  • VerduisterendVerduiderende rolgordijnen

 

 

 

 

Het populairste soort rolgordijn op dit moment is de verduisterende rolgordijn.

 

Verduisterende rolgordijnen zorgen ervoor dat zowel het licht, als het zicht geheel worden tegengehouden. Dit komt doordat de stof van deze rolgordijnen aan één kant een speciale coating heeft dat mee kleurt met de kleur van de stof. Om het verduisterende rolgordijn zoveel mogelijk licht te laten tegenhouden, kunt u het beste de rolgordijn naar achteren laten afrollen. De stof valt dan namelijk dicht tegen het raam aan waardoor u de meeste verduistering krijgt.

Structuur rolgordijnen 

 

De klanten van Mijnraamdecoratie sturen soms foto’s van het resultaat.

Rolgordijnen grijsGrijze rolgordijnen  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *